si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
de retinut!
2012-12-22 12:35:18
Am avut o idee atât de bună azi-noapte încât îmi vine să mi-o tatuez pe frunte. Nu mai știu exact ce a fost vis și ce a fost real, important e că am ajuns la ideea asta și că am reușit să o rețin. E un sentiment, dar dacă ar fi să-l transpun în cuvinte m-aș lega de alergare, pentru că tot e ceva ce-mi merge pe suflet zilele astea. Și ar zice cam așa:
Știi că ai dat totul atunci când după ce ai căzut te uiți în jur și nu mai recunoști nimic.
Și-ți zici în gând: "Căcat! Trebuie să iau trenul ca să ajung acasă."
.01
Ana
2012-12-27 07:53:05
Mda, cam așa ceva... E cumva momentul ăla, îți juri că n-o să te mai afunzi atât de mult data viitoare, deși e singura șansă să mai fie cum a fost.
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.