si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Standarde
2006-08-14 12:00:01
Mi-e greu de fiecare data cand incep un post sa-mi gasesc cuvintele, dar sunt de abia la al 11lea(cred). Cred ca in timp cuvintele imi vor deveni prietene.
De ce standarde ? Pentru ca mi-a fost aprins un beculet acum 2-3 zile de o situatie pe care am observat-o pasiv. Nu conteaza situatia, e irelevanta pentru povestire, dar m-a facut sa-mi aduc aminte de cum gandeam acum 2 ani. Ceea ce probabil m-ar fi facut fericit atunci, azi nu-mi trezeste nici un sentiment. In nici un caz unul placut. O fi de bine ? O fi de rau ? Who's to say ? Me ! E de bine ! De ce ? Pentru ca ma simt mai multumit (incerc sa evit cuvinte mari care incep cu feri.. .. feriteil ) de mine insumi.
Ca sa scap de o incheiere in genul "Toti avem standarde, unii mai joase .." bla-bla-kind-o-talk, o sa mai povestesc. Bear with me !
O sa dau cateva exemple, exemple pe care le aleg uitandu-ma in jurul meu:
  • Cand am vrut sa-mi fac acvariu, nu mi-am facut un acvariu cat o cratita, ci unul decent, in care sa am spatiu sa amenajez cum vreau eu. Am strans cureaua de la altele, si l-am facut mare. Pana acum n-am regretat. Ramane de vazut la cutremur, dar o sa regrete mai mult fam. Pinosanu (vecinii de jos).
  • Cand m-am decis sa-mi repar bicicleta, nu mi-am luat una noua care m-ar fi tinut 2 luni. Cu banii de una noua si proasta mi-am luat doar cateva piese. Inca mai e de investit, dar deocamdata imi ajunge jumatatea de dacie pe care am bagat-o in ea :d . No pun intended !
  • Cand mi-am schimbat camera am tinut sa car si namila de pat dupa mine. M-am chinuit ceva (si s-au chinuit si altii pe langa mine - 10x ;) ), dar teoretic am un pat dublu sa ma intind - practic, dorm intr-un colt al lui :d ;
  • Am stat din ‘99 pana in februarie a.c.(parca) cu un junghi de monitor de 15″, din care se vedeau doar vreo 10, si la care ziceai ca te uiti printr-un ND16 (aka foarte intunecat) pentru ca tineam sa-mi iau LCD;
  • ar mai fi ..
Sa mai povestesc si despre perioada cand daca mi-ar fi zis cineva ca nu pot face ceva, as fi plecat capul fara sa incerc ? Mai bine nu .. sau cu alta ocazie :).
Probabil ca gena exista de la inceput, dar s-a manifestat intens de abia de cativa ani.
Si doua poze, dintr-un session de noaptea trecuta sau acum doua nopti, care se vroia cu autoportrete. Autoportretele nu s-au ridicat la standardele impuse si am ramas doar cu astea. V-o prezint pe Cori:

Cori - 1

Sorin Buturugeanu, fotograf, natura, peisaj, foto

Cori - 2

fotografie, Sorin, natura, Sorin Buturugeanu, portofoliu
(a/n pentru ca n-am reusit sa scap de red-eye)
Edit » o sa imi refac si galeria de pe www.bsorin.ro, de la 0, cum am vrut de la inceput, asa ca pregatiti-va sa va stresez cu intrebari de html/php. (va stiti voi ..)
.01
Cristi
2006-08-18 00:21:00
Ai dreptate cu standardele tale, si sa te tii de ele. Daca nu ar fi fost logodnica mea sa-mi deschida ochii, probabil ca si acum as fi fost un copil ignorant si prost, care nu putea sa se miste de langa parinti (a se citii sa iasa din litera lor)
Cat despre pisica, pare a fi sora geamana a lui Motocea (pisica mea, o sa-ti arat poze daca vrei…)
Faci niste poze excelente. Sa o tii tot asa.
.02
Sorin Buturugeanu
2006-08-18 16:36:00
Mi se pare esential sa nu uiti ceea ce vrei de la viata, pentru ca uneori te poate fura valul, si cand te trezesti nici nu stii cum ajuns acolo.
Merci de comentarii !
.03
alex
2008-04-04 00:54:05
nu conteaza ce vrei de la viata, tot ce iti e scris se intampla. important e sa stii ca a da inseamna a primi.
e sasie?
.04
Sorin Buturugeanu
2008-04-04 20:14:46
Nu, deloc. E putin schioapa de vreo cateva zile, dar ii trece :).
.05
oana
2008-06-24 13:34:02
Ai avut un model adorabil si foarte cuminte (daca spui ca sunt facute noatea).
La partea cu standardele...o sa ma pronunt cand o sa simt ca am indeplinit macar o parte.
Numai bine!
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.