si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Cu ce e mai presus omul care trebuie să aibă aprobarea celor din jurul lui pentru a fi fericit decât cel care depinde de droguri? Sau cel care are nevoie de liniște pentru a se putea gândi sau de un anumit pix pentru a putea scrie? Toate lucrurile astea ne îngrădesc libertatea și ne fac dependenți de acele evenimente pentru a ne putea exprima.
Libertatea apare când o nevoie nu este satisfăcută dar asta nu ne împiedică să facem ceea ce vrem să facem. Sau să încercăm, pentru că a face și a încerca cu adevărat sunt echivalente din punctul nostru de vedere.
după o idee din "The creative process" de Brewster Ghiselin - o carte din care am avut norocul sa trebuiasca sa traduc o parte
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.