si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
nice fire within
2013-01-31 13:40:49
În 2011 an fost la cursurile pregătitoare de la UnARTE. Și a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut pentru că am rămas cu o idee. Idee care a trebuit să-mi stea la dospit o perioadă pentru a putea să o și simt. Pe scurt omul ăsta ne-a zis că trebuie să uităm tot ce am învățat, adică frica de a greși. Pentru că ceea ce oamenii caută nu sunt lucrurile de care se izbesc zi de zi, ci lucruri sau abordări diferite asupra banalului. Caută oameni care să-și piardă timpul în lucruri de care ei nu au timp. Am mai avut o tentativă de a scrie despre asta.
Da, nebunia atrage. Și ce formă mai frumoasă decât o nebunie pe care o putem interpreta cum avem noi nevoie în acel moment?
Gândește-te la artistul tău preferat. Probabil nu ți-l imaginezi mergând la piață, dar tot i-ai rupe nițel curul.
Mila Kunis e o femeie foarte-foarte mișto, cu mult mai mișto decât Mila Jovovich, dar nu are nici o șansă în fața ei, pentru că nu are în privire chestia aia care te face să crezi că o să rupă o bucată din tine, așa, doar pentru că vrea.
Safe doesn't cut it. Dar nici 7 miliarde de unsafe nu se poate, pentru că ne-am duce dracului toți. Cineva mai trebuie să și muncească. De asta-i frumoasă viața! :)
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.