si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
smuls din tine
2014-05-04 17:28:45
Dialogul de mai jos este cat se poate de real. Si personal.
‐ O gramada de timp am fost nu ca, ci chiar unul. Mereu ai crezut ca ceva o sa se schimbe. Intr-un fel era ok cum eram noi, impreuna, dar ar fi putut sa fie ceva putin diferit ca sa iti fie si tie pe plac. Sau poate daca obtineai acel putin ai fi vrut mai mult. Poate, dar nu cred asta, te stiu mult prea bine si stiu exact ce ar fi trebuit sa fie diferit. Dar eu am ramas nesupus schimbarii. Orice metoda incercai nu avea niciun efect. Nu pot totusi sa nu ma intreb cum de eram asa greu de schimbat. Poate ca nu m-as fi schimbat niciodata. Stiu insa cat de mult ti-ar fi placut sa vezi o schimbare cat de mica, sa vezi ca ai control. Cred ca ai fi renuntat la incercarea de a ma schimba. Cred ca m-ai fi simtit mai mult ca pe ceva din tine. Stiu ca te pregateai sa faci asta, simteam ca se misca ceva in sensul asta, dar deja eram paralizat. M-a mirat foarte mult usurinta cu care ai facut-o totusi. Stiu ca nu prea stiai ce se intampla. Poate a fost valul prea mare, poate a fost o perioada de no mas. De fapt, a fost unul dintre putinele momente din viata care oricat de incet s-ar fi petrecut, ar fi parut ca s-au petrecut prea repede avand in vedere implicatiile. Dar te stiu, chiar daca nu mai sunt acolo, si stiu ca acum iti e bine. Stiu ca nu ai regretat-o niciodata, si asta ma bucura mult. Stiu ca nu simti ca lipseste ceva, si asta nu ma intristeaza deloc. Stiu ca ti-ai fi dorit sa se intample fix la fel, dar sa o faci cu forte proprii, nu cu influenta externa. Ti-ar fi dat mai multa putere, stiu! Ma bucur ca e asa, chiar daca nu vom mai fi niciodata nimic. Stiu ca ti se pare ca mereu va fi ceva care iti va aduce aminte de ce a fost, dar nu cred ca o sa fie asa. Viata e lunga, si sper sa te bucuri de alegerea pe care ai facut-o! Ma bucur ca am putut sa te invat unele lucruri si sper ca iti vor folosi! Ma bucur!
‐ Ma intreb daca fara tine mai sunt eu sau nu. M-ai tinut pe loc un lung timp, dar nu a fost un lucru rau. Am avut timp sa vad altfel lucrurile. Stii ca nu-mi place sa merg cu metroul, pentru ca oamenii care nu vad cerul sunt negri la suflet. Eu am avut timp sa-l vad, tocmai pentru ca m-ai tinut pe loc. As vrea sa stii ca nu s-a schimbat nimic important. Nu as schimba nimic. Nu stiu daca as fi vrut sa vad ca te schimbi. Intr-un fel mi-a placut sa te doara. Vreau doar ca din toata povestea asta sa facem sa iasa ceva bun. Din nou!

peisaj, portret, fotograf, natura
:
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.