si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
23.10.2006
2006-10-23 22:14:54
Mai nou, pe langa babuta cu 3 saci de cartofi in spate, care se aseaza langa tine (tu fiind pe scaun) si refuza sa-i lase jos, ba se mai si impinge in tine, doar-doar .. dar tu nu si nu, mai exista si babuta care sta cam la 2 scaune distanta de tine, si incepe sa se ia la harta cu prima.
Discutia incepe cu "Lasati-l doamna ca e si el obosit, poate vine de la munca" trece prin inevitabilul "As putea sa-i fiu bunica" si ajunge la "Hai sictir, ca degeaba ai par alb in cap".
Ce-mi place e ca intotdeauna baba cu sacosele in spate uita foarte repede ca incepuse sa tipe la cel care nu-i dadea locul si sare de gatul celei care sta jos si-i ia apararea. Heh, e si normal, scleroza-si cere drepturile. Astia chiar n-au ce face in casa ?
Totusi cele mai interesante discutii au loc cand persoana care refuza sa dea locul e de sex feminin, etnie minoritara si varsta cuprinsa intre 12-14 si 22-26 de ani. Circ, nu alta. Aproape ca-ti vine sa mai mergi 2-3 statii sa vezi cum se termina. Si controlorii se opresc in loc sa se uite la astea.
Sa ajungi la 70 de ani ca cel mai interesant lucru pe care-l faci intr-o saptamana sa fie sa te certi aiurea-n tramvai pentru un loc e prea deprimant pentru mine. Astia-s d-aia care invita postasul inauntru la o ceasca de cafea si cum inchid usa in spatele lui, cum ii baga lampa in ochi si-l intreaba cand se maresc pensiile.
Nu, nu eram eu cel vizat. Nu acum, ca altfel mi s-a intamplat destul de des.

Toamna 2006

natura, blog, fotografie, Sorin Buturugeanu
.01
idyllo
2006-10-23 23:21:13
Stii, exact la concluzia asta am ajuns si eu acum o saptamana. Chiar ma gandeam cum voi eu la 70 de ani, inghebosat si abia tarandu-mi picioarele... Ma trezesc la 5 dimineata si pana la ora 14 ma uit la telenovele. De la 14 la 17 am program special de autobuz. Merg teleleu, ma urc in care autobuz prind si vad cat de multi tineri 'fraieresc' cu aerul meu de om bolnav. De la ora 18, dupa o ora gurmanda, o sa am sedinta cu 'semenii mei' si ne numaram 'victimele'. O sa fie afisata la sfarsitul fiecarei saptamani cate o lista cu recorduri, iar pana la 80 de ani, cine are cel mai mare numar de oameni induplecati sa se ridice de pe locul lor intr-o singura zi, o sa aiba o reducere la cantina.
Destul de entertaining nu ? :D
.02
Sorin Buturugeanu
2006-10-23 23:31:42
Depinde de fiecare, eu inca nu-mi imaginez varsta de 35 de ani, cand (cica) nu mai poti sa fugi o statie dupa 368. Mie-mi place prezentul totusi. :-P
.03
ogarafgan
2006-10-24 01:59:51
faine culori :)
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.