si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
nu sunt programator!
2013-10-09 13:58:36
Cred ca cineva ar putea argumenta ca ma atac degeaba, ca ma deranjeaza de fapt altceva. Ei bine, nu!
Ma deranjeaza categorisirea oamenilor dupa domeniul din care isi asigura existenta in acel moment. Si ma deranjeaza toate presupunerile serioase cum ca ar exista niste categorii in care poti fi incadrat si din care nu ai voie sa iesi. E total lipsit de sens sa crezi ca stiintele exacte sunt in razboi cu arta de exemplu. E o chestie noua si gresita. Chestie care da nastere unor bancuri destul de amuzante, dar ar trebui sa se opreasca acolo. Suntem oameni si folosim toate resursele de care dispunem pentru a ne realiza scopurile. Multi mari inventatori, matematicieni, fizicieni au avut si inclinatii artistice. Chiar daca se manifesta mai pronuntat intr-o latura, geniul nu se dezvolta intr-o singura directie.
Nu cred ca isi inchipuie cineva ca un artist nu are nimic de castigat din disciplina pe care ti-o dezvolta stiintele exacte, sau ca un fizician nu are nevoie de [foarte multa] imaginatie.
Poate ca unele domenii ne atrag mai mult, sau ca suntem mai buni la anumite lucruri, dar clopotul asta de sticla care e pus deasupra e total gresit. E ca si cun te-ai astepta ca o fiinta sa nu-si apere dreptul de a exista doar pentru ca adversarul are mai multe sanse. Ar fi perfect logic sa alegem un domeniu si sa ne dedicam toate resursele in directia aia, dar e pur si simplu gresit.
Si e gresit si sa credem ca nu putem descoperi ceva nou, total diferit de ceea ce am facut, doar pentru ca nu am incercat pana atunci.
Cea mai interesanta misto persoana pe care am cunoscut-o anul asta e actrita, ASE-ista, are o firma de taxi-uri, importa niste chestii si le vinde si se plimba mai mult si mai misto decat media.
Hai sa fim oameni, nu meserii!
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.