si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
mr. Nobody
2014-06-25 23:58:31
Cred ca toate limitarile pe care ni le impunem zicand ca nu stam la cort, nu bem decat apa x, nu putem merge cu transportul public, e dezastru ca ne-a inundat vecinul de sus, nu mancam de la fast-food, nu putem trai 5 minute fara sa subliniem ce ne pute, sunt niste metode de a atrage atentia asupra noastra. Da, clar, as vrea sa nu stau intr-un cort ud, imi place mai mult o anumita apa [dar sunt convins ca asta e pentru ca de un an doar din aia beau], e mult mai comod taxiul, as prefera sa nu-mi curga zoaie in cap si as vrea sa stiu ca nu-mi fac rau cand mananc.
Dar de la asta pana la a ma handicapa intr-un asemenea hal incat sa ma privez de aspecte ale vietii sau sa devin dependent de meschinarii cred ca e cale lunga. Imi pare rau ca nu exista o metoda de a ne exprima supararea alta decat prin a ne taia bucati din natura noastra si de a ne considera superiori in timp ce facem asta.
Nu-mi dau seama cu ce se cred mai buni oamenii care nu mananca carne, merg cu bicicleta, nu fumeaza, fac sport, se trezesc dimineata sau se imbraca mereu la costum. Daca asa simt ei ca trebuie sa faca, asa se simt bine, foarte bine! Dar pentru cei care fac ca sa arate cat de diferiti sunt o sa folosesc termenul de hipster, ca tot nu stiu ce inseamna, dar am inteles ca are o conotatie negativa :). Sa zicem ca e omul ala care face ceva fara sa stie exact de ce, fara sa ii fie natural sau propriu. Si tocmai pentru ca simte nevoia de a se arata superior demonstreaza ca nu e (inca) acolo.
Conteaza cat de mult si repede ne adaptam, nu cat de sus radicam nasul. Vrem sa fim noi insine si tot alegem dintr-un ocean de piese pe care incercam sa le combinam intr-un mod unic, fara sa realizam ca insasi actiunea de a folosi acele piese ne face la fel.
Injuraturile si amenintarile sunt preferatele mele. M-am trezit auzindu-ma zicand ca nu exista persoana pe care daca as vedea-o ca sufera nu as ajuta-o. Si dupa asta am tacut, incercand sa-mi dau seama daca asa e. Intr-un fel am fost in situatia aia de atunci, si fix asa a fost, dar nu am fost testat prea tare. Poate a fost o doar simulare si va trebui sa mai astept pana sa ma cunosc mai bine. Mi-ar placea sa cred ca stiu, dar am mai stiut si alte lucruri, multe despre altii [unele de bine, altele de rau], si de fapt nu erau asa.
Tu cine esti?
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.