si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
made my day!
2012-12-05 03:50:35
Am dat ieri peste un videoclip, dar din păcate, sau din fericire, nu am apucat să-l văd până la capăt. Totuși cele 15 secunde pe care le-am văzut au fost suficient de puternice încât să mă facă să revin la el. Și am făcut asta acum două ore. Iar după ce l-am văzut am căutat alte videoclipuri asemănătoare și m-am uitat de minim 5 ori la fiecare.
Nu știu să fi pus vreodată un videoclip pe blog, dar ...
Numerele lui Paul Hunt au avut suficientă putere încât să mă facă să râd din tot sufletul pentru două ore. Ceea ce spune ceva!
Mi-au rămas în cap cuvintele unui comentator: e incredibil cât de mult trebuie să lucreze pentru a se pune într-o lumină proastă. Scoase din context ar însemna altceva, dar la fel de adevărat.
În 2008 (deci la aproape 30 de ani) încă se ținea de "prostii".
.01
bubu
2012-12-18 18:04:52
....... in timp ce mesteca guma
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.