si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
The second time around
2006-09-14 20:28:41
Blackmore's Night - I still remember
Sa incep prin a zice (cu sau fara legatura cu ceea ce urmeaza) ca postul asta are in el o urma de satira pentru cei care se lauda cine este varul de-al treilea,strabunicul din partea bunicului mamei lu' tata, verisoru' lu Ionica de la 5, care sta in bloc cu colega de banca a nepoatei femeii care vinde seminte in pasaj la Victoriei sau cu prietena lor.
Eh, v-am dat un hint, dar de descifrat e cate ceva in fiecare post.
Trecand peste, pe langa sau pe dedesupt, ca prin nu se poate .. fiecare drum pe care-l fac cu trenul se pare ca e pentru mine un nou prilej de-a intalni oameni in care vad numai parti care nu-mi plac. Eh, n-am mai venit cu trenul, am venit cu un microbuz, dar de a asculta o palavrageala lunga de 3 ore tot n-am scapat.
Se plangea ca l-a parasit. Bun, dar erau "impreuna" de 6 zile. Aproape 7, cum a zis el. WHAT THE FUCK !!
Eu, in mintea mea, dar acum public, nu pot sa numesc relatii chestii care au durat ~2 luni.(da, acum ar trebui sa te simti .. tu cu "din casa" ta :p).
A fost o incercare, n-a mers, punct. De ce naiba mi-a bocit pe scaunul din fata mea timp de vreo 20 de minute pentru o fufa pe care o stia de o saptamana ?
Ca nu-i placut sentimentul sa-ti zica cineva ca nu esti destul de bun pentru el/ea ? Nu e, dar fuck off and get real. Mori cu ea de gat, sau zici pa si-ti vezi de viata.
M-am saturat. M-am saturat de toti frustratii care fluiera dupa fufe prin statii de tramvai, de fufe care-si pun peste tate doar un capac de Coca-Cola, si ala gaurit, doar-doar le-o fluiera cineva prin statii de tramvai, de toti tampitii care cred ca oricine are bani isi poate trage gagica misto, si orice gagica misto e o curva. M-am saturat sa ma intalnesc cu toti tampitii care repeta pe strada cu voce tare ce au de spus in fata sefului, vecinului sau sotiei. M-am saturat de oameni indolenti si de oameni care gasesc motive pentru ca nu reusesc in viata in loc sa caute metode de a reusi sau sa recunoasca ca nu sunt destul de buni pentru a reusi. Din 6 miliarde as lasa 200. Random.
Ah, si m-am saturat de toti betivanii care-si zic unul altuia "tovaras", "prieten", "amic" sau te mai miri ce. Pentru mine prieten inseamna ceva.
Si acum pentru prieteni: am incercat sa nu ma gandesc la voi cand am scris asta, ca sigur m-as fi imbunat, si as fi zis ca fiecare merita sa traiasca cum poate el mai bine.
Din principiu cand recomand un film sau o melodie o fac personal si nu o zic la multa lume, dar acum o sa va las cu melodia de mai sus.(Merci, Irina, sa ai grija de A*** )

Autoportret

fotograf, blog, portofoliu
( ceva mai veche poza, c-am ramas fara card si n-am noi :) )
.01
Irina
2006-09-14 22:13:27
Ceva.. da... refrenul unui cantec frumos, de exemplu. :)
Ii fac si baita daca vrei. :D Tu sa-l pupi in fiecare seara. Ai putea sa-l si botezi intre timp, daca vrei, ca daca-i dupa mine....
.02
Sorin Buturugeanu
2006-09-14 22:28:57
Daca-i faci baie .. hmm ..
De botezat, daca-i dupa mine, eu ii scot ultimul a si pun u. Si-i si cunun, ca si asa au facut schimb de parti intime azi ..
.03
Irina
2006-09-14 22:51:17
Dar se iubesc? Ca abia s-au cunoscut azi. Si mai sunt si din lumi diferite.. bine totusi ca au fost compatibili, macar sa faca lot's of babies and live happily ever after... nu, nu se poate asa ceva, cat de precoce sa fie?
.04
Sorin Buturugeanu
2006-09-14 23:12:02
Iubire ? HA ! Daca s-au cunoscut, au fost compatibili, si n-a iesit cu scantei, vad ei pe parcurs. Doar n-o sa moara cu tine de gat ;).
.05
Irina
2006-09-14 23:30:11
Sunt eu o 'mama' posesiva? :)
Si a propos 'de gat'.. respectiv mana si compatibilitate..... ;))
.06
Ana
2006-09-14 23:34:13
Macar daca imi puneai si link ...
.07
Sorin Buturugeanu
2006-09-14 23:41:49
Ana: lasa ca ti-ai pus tu .. stiam ca te descurci ;).
Irina: nu esti mama pana n-ai 6 copii ;).
.08
manina
2006-09-30 18:08:36
Sunt absolut superbe.In special peisajele.Se vede ca ai mana formata.
Numai bine si lentile limpezi in continuare.Vorba lui Fiord.
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.