si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
..
2006-11-20 16:14:44
Un citat din filmul care a reusit sa ma tina in fata monitorului in ultimele 3 zile mai mult decat am stat in ultima luna:
That's what's wrong about confessions. You say something, you get it off your chest and it just goes out there into the whole world.

Proiectie de filme la Casa de Cultura a Studentilor - "Grigore Preoteasa"

fotografie, fotograf, peisaj, portret
Actionam in consecinta ..
.01
evil_boarder
2006-11-20 16:42:49
Foarte tare poza. Despre ce film e vorba ?
.02
deejay86
2006-11-20 18:34:14
Imi place incadrarea si atmosfera. Ma deranjeaza putin combinarea culorilor scaunelor cu cea a frunzei insa nu cred ca aveai ce sa faci in privinta asta. :)
.03
panama35
2006-11-23 22:37:19
Fotografia e minunata!
Mi-a rascolit o amintire veche, de octombrie, care se numeste Teatrul Bolshoi.
Swan Lake in acel loc magic a fost o experienta tulburatoare.
Fotoliile erau rosii, pe scena totul alb, iar pe strazi, pretutindeni, frunze de toamna.
In fotografia asta am descompus mintal roz:rosu -simbolul fundamental al principiului vital, capabil sa regenereze orice, chiar si o frunza de toamna, si alb, inceputul si sfarsitul,(non)culoare cu care incepe si se termina rosu, indiferent care i-ar fi lungimea de unda.
Nu mi se par fotolii din care s-au ridicat spectatorii.Felul in care ai ales sa le fotografiezi si modul in care cade lumina imi sugereaza asteptarea, nerabdarea, tensiunea aceea placuta dinaintea unui spectacol deosebit.
Dupa ce am vazut fotografia, m-am uitat pe programul teatrului si am vazut ca in seara asta o parte a trupei e in Siberia, si o parte are spectacol cu Swan Lake :) Asta m-a determinat sa scriu azi, pt. ca altfel as mai fi asteptat ca sa fie chiar ziua spectacolului.
Fotografia e speciala, are un aer aparte, extravagant...
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.