si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Vizita la Istanbul
2009-06-15 13:36:29
Nu stiu care ar fi fost reactia normala la asta, dar cand am vazut aripa avionului cum se indoaie in vant si motorul care era ba mai sus, ba mai jos, a tremurat inima de bucurie in mine. Vestea ca as pleca in Turcia a venit foarte din scurt, si am incercat sa nu ma entuziasmez prea tare. Chiar si cand am ajuns la aeroport, dupa ce am trecut de check-in, chiar si dupa ce m-am asezat pe scaun in avion aveam o umbra in mine care-mi zicea ca inca se mai poate intampla ceva care sa ma intoarca din drum. De abia pe la mijlocul zborului, undeva deasupra Marii Negre cand am dat de niste turbulente si avionul a inceput sa joace nitel am simtit cu adevarat bucuria unei intamplari neasteptate.
Nu vreau sa povestesc, dar vreau sa scriu niste impresii (amestecate):
  • Nu stiu ce pun in inghetata, dar e delicioasa.
  • Campusul lor este plin de pisici care fugaresc cainii.
  • I-am invatat cum se zice in romana cand ciocnesti un pahar, si acum toti zic "nohoc"! :D
  • Au fost mirati ca eu n-am vrut sa folosesc Internet-ul cat am stat acolo. Am intrat doar 10 minute sa scriu un mail, si chiar daca in inbox am vazut un mail pe care-l asteptam, nu l-am citit.
  • Absolut toti sunt foarte primitori, se mananca foarte bine la ei (dar a trebuit sa am tot timpul su sa sting focul), si din ce mi-am dat seama si destul de ieftin.
  • Cand am intrebat daca se pot face fotografii la metrou raspunsul a fost "Dar de ce sa nu se poata, e doar metrou".

foto, portret, natura, Sorin, fotografie
.01
Andreea Nastase
2009-07-10 10:04:19
Am luat si inghetata! Si a fost foarte buna, dar ca de cauciuc - se intindea si era al naibii de greu de scos din recipientul in care se afla. Nu stiu cu ce era facuta dar in fine :)
Si mancarea nu e iute :D E buna!
.02
Sorin Buturugeanu
2009-07-10 11:28:50
Ca de cauciuc, dar nu parea artificiala.
Ai avut parte si de show-ul "daca poti s-o iei de pe bat e gratis"?
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.