si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
7 8 9 ... ish
2013-07-10 22:27:58
- un infinit de matematicienti intra intr-un bar. primul cere o bere. al doilea o jumatate. al treilea o patrime. barmanul se uita la ei, pune pe tejghea doua beri si zice: "pff! matematicieni beti! nu-si stiu limitele!"
- doua pisici stau pe un acoperis. care cade prima? cea cu miu-ul mai mic. :D
- un statistician, un biolog si un matematician stau la o cafenea. peste drum vad cum doi oameni intra intr-o cladire. 5 minute mai tarziu ies trei oameni. statisticianul spune ca datele initiale au fost gresite. biologul zice ca in mod clar s-au inmultit. matematicianul e convins ca daca inca un om va intra in cladire, cladirea va fi goala.
bonus:
- you remind me of my small toe, because I would totally bang you on the coffe table
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.