si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
The life effect
2006-09-29 20:52:18
Nici ieri nu s-a putut misca in roua rece a diminetii. Vederea oricum ii este incetosata. Simte frigul si mirosul patrunzator ii este necunoscut. Totusi nimic dintre astea nu l-ar speria daca nu ar fi infernul tacerii. Unde ii sunt prietenii, unde ii sunt dusmanii ? Incearca sa-si aduca aminte numele lor, dar nici macar expresia felelor nu si-o poate aminti. Mai are doar cateva amintiri legate de ei, dar si astea incep sa se stearga. De ce nu-si poate aminti ? S-ar lupta, dar boala vine din interior.
Prefera sa inchida ochii si sa se lase cuprins de intuneric. A obosit.

Fluture inecat in apa de ploaie ce s-a strans intr-o farfurie

fotografie, Sorin, foto, fotograf, natura
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.