si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Cartoafe
2006-07-21 12:00:00
Chiar ieri purtam o discutie inteligenta :) cu cineva despre oameni, in special oamenii fatalisti, care se panicheaza din motive care mai de care mai idioate. Nu cred ca e nimanui straina imaginea unui sofer cu capul scos pe geam strigand si injurand un alt sofer care i-a taiat calea.
Partea interesanta ar fi sa-l opresti pe unul si sa-l intrebi de ce se grabeste. Mai mult ca sigur nu are pe bancheta din spate o victima a unui oribil accident care are nevoie de ingrijiri medicale cat mai repede.
Dar majoritatea suntem prea prinsi in joc ca sa mai putem sta pe margine si a ne gandi la motivele care ne fac sa actionam intr-un anumit fel.
Si totusi care-i legatura cu poza ? Daca nu v-ati dat seama folositi CTRL+W cu incredere ;) .
Revenind, cred ca nu i-a luat femeii care statea la taraba respectiva mai mult de 15 minute sa-si infrumuseteze marfa, dar efectul era foarte placut. Daca m-as fi dus la piata sa cumpar cartofi cu siguranta as fi cumparat de la ea, chiar daca trebuia sa stau la coada. Da, coada, pentru ca avea client dupa client. Totusi si-a facut timp sa ma intrebe de ce-i fac poza, si mi-a multumit cand i-am spus ca imi place cum si-a aranjat marfa.

taraba,poza din piata, legume, poza cu cartofi, detalii

Sorin Buturugeanu, portret, portofoliu, Sorin
.01
ogarafgan
2006-07-22 12:17:00
ma, nu-i rea ideea
... bine ca ai alt site, ca ma exaspera vechiul :D
.02
Monica
2008-04-16 02:18:50
:)) folositi ctrl w cu incredere, vai cat de rautacioasa si gustoasa e replica... i like it :P
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.



©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.