si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Nu gratis, degeaba!
2010-07-06 07:49:08
Imi aduc aminte de agendele electronice care erau acum vreo 10 - 12 ani pe la buticuri. Aveau calculator (singura chestie care ar fi putut avea vreo intrebuintare, daca nu ar fi fost atat de prost puse butoanele), agenda de telefon, ceas si alarma. Am avut si eu una, primita cadou de la o ruda, si dupa ce m-am chinuit cateva ore sa bag in ea in ea cativa prieteni, a zacut uitata niste ani, pana am avut nevoie de cateva piese din ea. A fost fix degeaba. Si nu-mi imaginez ca altii s-ar fi descurcat cu mult mai bine in a o folosi.
In toamna am vazut o revista care avea in tipla un penar. Din ala colorat de l-ar folosi doar fetele in primii doi-trei ani de scoala.
Imi pun intrebarea, fireasca, ce-au facut cei care nu aveau fete de 7-9 ani cu acele penare?
Uneori sunt chiar uimit de cat de risipitori suntem.
Fara legatura cu ce-am scris sus va zic ca daca puneti mana pe revista Tabu de luna asta (iulie-august) o sa gasiti in ea (pe langa un CD cu Directia 5, un pliculet de cafea si unul de detergent) cateva fotografii de la Lecturi Urbane Bucuresti, facute de mine (pag 62).
.01
vlad
2010-09-18 21:51:11
Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.©Sorin Buturugeanu - 2006-2024. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.