si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Am facut acum 2 saptamani o sedinta foto ad-hoc pentru magazinul Catwork. Putin pe fuga, n-am apucat s-o terminam, dar va arat doua cadre. Cateva alte fotografii mai sunt pe site-ul magazinului (inca n-am inteles cum e structurat, deci nu stiu unde sa va trimit, dar ce e cu copyright bsorin in dreapta e de-a mea). Prelucrarea fotografiilor de acolo a fost facuta de altcineva, cu toate ca din ce-mi dau seama sunt prelucrate destul de putin (nu ca eu as fi facut cine-stie-ce).

Fotografie moda

natura, peisaj, fotografie

Sedinta foto - portret fata

fotografie, portret, fotograf, portofoliu
.01
cineva
2010-07-18 14:57:36
Sunt fotografii foarte reusite.
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.