si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
A fost o experienta din care chiar am ramas cu niste lucruri, iar pe altele mi le-am confirmat. In ordine aleatoare, cateva dintre ele:
- am invatat ca daca vrei poti, si chiar aveam nevoie de asta
- am (re)testat principiul conform caruia o activitate va deveni cu atat mai complexa cu cat ai mai mult timp la dispozitie pentru ea
- mi-am dat seama ca suntem toti niste copii
- am redescoperit ca niste oameni care nu se stiu si lucreaza in domenii diferite pot gasi foarte usor lucruri comune
Ce a iesit puteti vedea la Haotik.
In a treia zi am mers la Marriott pentru NetCamp. Si cum ieseam eu de la metrou, destul de adormit si fara vreo intentie sa ies din starea aia, cu privirea cam in pamant, vad in fata mea niste bocanci. Ridic putin capul si descopar niste pantaloni rosii (nuanta sau faptul ca erau patati chiar erau detalii ignorate de constientul meu la ora aia). Si care a fost primul meu gand? Exact! Mos Craciun! De asta suntem toti copii! :)

Fotografie peisaj

foto, portofoliu, peisaj, blog, natura
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.