si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
Chiar si noaptea
2017-06-13 01:09:20
Ar trebui sa explic o chestie: aici nu sunt multe articole publicate, in schimb sunt destule nepublicate. Si, din cand in cand mai intru sa caut ceva, pentru ca oricat m-ar fi lasat memoria in ultimul an, inca stiu ce e aici.
Cred ca majoritatea articolelor vor ramane nepublicate, dar pe unele le voi mai scoate la lumina, pentru ca-si au rostul lor si pentru ca au un efect terapeutic care n-ar putea fi inlocuit cu nimic.
Articolul de mai jos e scris in perioada 2006 - 2010, atat voiam sa zic.
---Post-ul asta e despre iubire.Cam toata lumea se axeaza pe a-si asigura o anumita siguranta: financiara, de sanatate, in dragoste (desigur, cea mai mare prostie).
N-ar fi rau, doar ca siguranta nu poate fi obtinuta. Singura forma prin care ceva e sigur e ca lumea sa nu stie ca exista. Atata timp cat cineva va sti ca exista, la un moment dat o sa-si doreasca sa aiba. Si oricat ai incerca sa legi cu lantul de gard, o sa gaseasca un cleste care sa-l rupa.
Dar lucrurile de pret nu pot fi ascunse pentru totdeauna. Nimeni nu cred ca s-ar putea abtine sa aiba un Dali in pivnita si sa nu spuna nimanui. Iar in momentul in care secretul s-a aflat, chiar daca il stie doar un om, totul e pierdut. Tot ce poti face e sa amani clipa in care iti va fi furat, si sa pui cat mai multe lacate sperand ca o sa amani momentul. Dar momentul va veni, intotdeauna.
Sunt totusi cateva lucruri care nu pot fi furate, chiar daca toata lumea stie ca sunt acolo. De exemplu .. cerul.
---
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.