si mai multa lume, si mai putini oameni
Despre ..pisiciBlogArhiva blogGalerieSeriiComercialblog rss
 
(die) another day
2014-04-19 17:59:08
De niste timp imi vine sa fac ceva. E genul de chestie pe care daca o fac nu se schimba nimic, nu stie nimeni, nu fac rau nimanui, nu fac bine nimanui. Doar eu stiu ca e ceva diferit, ca am facut-o.
Sa zicem ca esti alcoolic si n-ai mai baut de niste vreme, dar esti curios sa bei un pahar de vin. Doar unul, nu te vei reapuca din nou. Ba chiar e foarte probabil, avand in vedere experientele trecute, ca dupa ce il bei sa iti fie si mai clare motivele pentru care te-ai lasat. Si nici macar nu e ceva grav ca alcoolul.
Nu e bun exemplul. Altul: nu m-am ras cu lama de niste ani. Sa zicem ca m-ar "manca" sa o fac, chiar daca stiu de ce n-am mai facut-o. Intr-o zi nu s-ar prinde nimeni, nu s-ar vedea, nu are nicio consecinta. Doar eu stiu ca nu mai sunt niste ani ci 24 de ore.
Dar tot zic mereu "not today!", ca stiu ca daca o fac n-o mai pot da inapoi. Si mi se pare foarte amuzanta comparatia cu "serenity now!" din Seinfeld. :)
Lasa un comentariu
Comentariile trebuie aprobate, deci nu vor apărea imediat pe site. E o soluție de moment împotriva spam-urilor.Da, si acest site foloseste niste COOKIES. Le poti sterge, fa-ti de cap. Cum le stergi? Vezi randul urmator ».
Fii cu mintea la tine si incearca s-o folosesti. Bea apa. Nu-ti taia degetele si nu-ti musca limba. Eventual, daca se aplica, bag-o inapoi in gura si inchide gura.
Toate sfaturile astea sunt la fel de folositoare.
Nu scrie informatii secrete sau personale in site-ul asta.
Daca ai ajuns pana aici si te simti ofensat in vreun fel:
iesi afara, panseluță!


©Sorin Buturugeanu - 2006-2020. Toate drepturile rezervate. Reproducerea integrala sau partiala a materialului de pe acest site fara acordul autorului este ilegala.